ORGANIC OIL
Our oil is a blend of Frantoio, Leccino, Moraiolo and Olivastra Seggianese. It comes strictly from handpicked olives. They are then processed in a continuous cold cycle and conserved in stainless steel containers at controlled temperatures. All of this, together with the land, rich in minerals, gives the Terre di Siena DOP its topaz yellow colour and intense and fragrant flavour, with a balance of bitter and piquant notes. You can't...
A BIODYNAMIC PRODUCT
AWARDS
- Biol 2014
- "L'Orciolo d'Oro" 2014
- "L'Orciolo d'Oro" 2013
- Toscana Promozione 2013
- Reward Mention Sirena d'oro 2013
- Grand Mention Diploma 2013
- Gourmet d'or 2013
- Gold Medal Biol 2013
- Der Feinschmecker 2012
- Speciale riconoscimeto Armonia
- Premio A.I.S Val d'Elsa 2009
- Orciolo d'oro
- 1°classificato premio packaging Armonia
- Diploma di gran menzione chimica
- Diploma di gran menzione Armonia
- Der Feinschmecker 2007
- Menzione di merito Sirena d'oro
- Der Feinschmecker 2004
GUIDES
- Il Golosario 2015
- Gambero Rosso Oli d'Italia 2013
- Terred'olio 2013
- Flos Olei 2013
- GlamFood 2012
- International Extravirgin Oliveoil Agency 2012
- Flos Olei 2012
- Il golosario 2012
- Il golosario 2011
- Il golosario 2010
- Il golosario 2009
- L'olio 2009
- L'extravergine 2008
- Il golosario 2008
- Il golosario 2007
- Mangia e bevi in Italia 2006
- il golosario 2006
- L'olio 2006
- L'olio 2005
- Il golosario 2004
- C'è olio e...Olio in Toscana 2004
SOCIAL